Αυξήθηκε ο αριθμός των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα

Το ΚΟΡΑΝΙ του Μαρξισμού

 Αυξήθηκε ο αριθμός των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα

        Σύμφωνα με εκτιμήσεις και έρευνες του νεοναζιστικού κόμματος και διάφορων ιστοσελίδων του χριστιανοφασιστικού χώρου, ο αριθμός των Μουσουλμάνων της Ελλάδας αγγίζει το 1.700.000 πιστούς. Σύμφωνα με τις ίδες εκτιμήσεις, στην Ελλάδα ζουν περίπου 1.000.000 Αλβανοί, από τους οποίους περίπου οι 400.000 είναι θρησκευόμενοι Μουσουλμάνοι. Σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε περίπου 1.000.000 Αθηναίους Πακιστανούς, καθώς και 300.000 Τούρκους στη Θράκη και στα Δωδεκάνησα. Σε σύνολο, δηλαδή, 11.000.000 κατοίκων, ζουν 1.700.000 Μουσουλμάνοι, ποστοστό δηλαδή που αγγίζει το 15,5% στον γενικό πληθυσμό. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με έρευνες, ο πληθυσμός των Μουσουλμάνων αναμένεται να παρουσιάσει ετήσια αύξηση της τάσης του 10% τα επόμενα 10 χρόνοα.

        Όπως βλέπετε υπάρει τεράστια δυναμική και το μεγάλο στοίχημα για το Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας είναι να συσπειρώσει αυτές τις λαΪκές μάζες γύρω από τον Ισλαμικό Σοσιαλισμό. Σε ορίζοντα δεκαετίας, το ΙΣΕΚΕ μπορεί και πρέπει να αποτελεί πρώτη πολιτική δύναμη στον ελλαδικό χώρο.

Για την Ισλαμική ΜαοΪστική ΛαΪκή Δημοκρατία της Ελλάδας

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!

Αθήνα,9/6/2014

Advertisements

3 thoughts on “Αυξήθηκε ο αριθμός των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα

  1. Γεια σας, είμαι 17 χρόνων, κατάγομαι από την Κρήτη και θα ήθελα να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου για την ίδρυση αυτού το κόμματος! Μασαλάχ είναι πραγματικά μια μεγάλη, σημαντική και θαυμάσια πρωτοβουλία! Σας αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο! Εγώ ένα χρόνο πριν ασπάστηκα το Ισλάμ και ομολόγησα την Σαχαντα. Είμαι 1 χρόνο σχεδόν Μουσουλμάνος. Δεν έχω μετανοιώσει για αυτήν την επιλογή μου να ασπαστώ το Ισλάμ και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη, και ας μου λένε κάποιοι ότι ήμουν μικρός και ανώριμος για μια τέτοια επιλογή. Σε μερικούς μήνες σχεδόν θα έχω και εγώ, βλέπετε, το δικαίωμα ψήφου. Δεν ξέρετε πόσο ευτυχισμένος είμαι να δω ότι επιτέλους υπάρχει ένα κόμμα που πρεσβεύει τις Ισλαμικές αξίες. Είχα σκοπό να μην ψηφίσω κανένα κόμμα, μιας και κανέναν δεν με αντιπροσωπεύει ούτε συμβαδίζει με τον Λόγο του Αλλάχ στο Ιερό Κοράνιο. Αλλά Μασαλάχ εσείς είστε κυριολεκτικά μάνα εξ ουρανού. Ένα κόμμα σαν και το δικό σας που πρεσβεύει το Ισλάμ και τα Μουσουλμανικά ιδεώδη είναι πραγματικά κάτι το οποίο εγώ και πολύ άλλοι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα υποστηρίξουμε ένθερμα. Άλλωστε, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα σας, είμαστε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας 16% και έτσι οφείλουμε να έχουμε την δική μας φωνή, τους δικούς μας αντιπροσώπους στην Βουλή τον Ελλήνων και να παίξουμε ένα πιο ενεργητικό ρόλο στην πολιτική. Δεν μπορούν να μας θεωρούν πια άφαντους! Μέχρι και η μειονότητα στην Θράκη είναι μουσουλμανική. Πρέπει να υψώσουμε λίγο το ανάστημά μας. Μασαλάχ γι αυτό τον λόγο η πρωτοβουλία σας να ιδρύσετε αυτό το κόμμα είναι εξαίρετη!! Και πρέπει επίσης οι περισσότεροι Έλληνες να συνειδητοποιήσουν ότι οι Μουσουλμάνοι πρέπει να έχουν ένα δικό τους κόμμα, μιας και το Ισλάμ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας. Σχεδόν ολόκληρη η Ελλάδα διατέλεσε μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που θεωρείται το τελευταίο Χαλιφάτο, όποτε το Ισλάμ έχει συνδεθεί με αυτόν τον τόπο. Εγώ πιστεύω ότι έχετε πάρα πολλές πιθανότητες να μπείτε στην Βουλή. Ινσαλάχ αν όλοι οι μουσουλμάνοι που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα σας ψηφίσουν μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα μπείτε. Ήδη πάρα πολλοί νέοι στην ηλικία μου, που είναι παιδιά Μουσουλμάνων αλλοδαπών και έχουν γεννηθεί εδώ, από του χρόνου θα έχουν και αυτοί δικαίωμα ψήφου, αν δεν κάνω λάθος. Επίσης δικαίωμα ψήφου έχει και η Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Οπότε όλες οι ψήφοι όλων αυτών μαζί, είναι ένας αξιοσημείωτος αριθμός. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος γιατί είμαι πεπεισμένος ότι θα μπείτε μια μέρα στην Βουλή. Από εμένα πάντως θα έχετε σίγουρη υποστήριξη. Είμαι μέλος στο 15μελές συμβούλιο του σχολείου μου και μελος σε διάφορες τοπικές φιλανθρωπικές ομάδες που έχουν να κάνουν με παιδιά μεταναστών από την Αλβανία, προσφυγόπουλα και άλλα, οπότε μπορώ να ενημερώσω και άλλους σχετικά με το κόμμα σας. Θα ενδιαφερόμουν πάρα πολύ να γίνω μέλος και της νεολαίας σας, όταν θα οργανωθεί μια. Ινσαλάχ μπορεί κάποτε να δημιουργηθεί μια νεολαία του κόμματος σας και στην Κρήτη, εδώ στα Χανιά!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s